video on demand

Webinar All-on X

Vil du følge med i de seneste trends og udviklinger i branchen uden at forlade dit hjem eller kontor? Er du gået glip af et af vores webinarer? Tilmeld dig her for at få adgang til optagelserne og lær mere om All-on-X.

Den nyudviklede skanningsstrategi inkluderer brugen af en IOS og LO RUSSO retraktorer og giver os præcis IOS-data om implantatpositionerne.

Denne 3-trins arbejdsgang tilbyder en betydelig reduktion i behandlingstid. Med hensyn til nøjagtighed og forudsigelighed opnår vi de højeste niveauer og er i stand til at tilbyde en high-end, æstetisk fuldkæbeimplantatrestaurering med et passivt fit. Fast eller aftagelig, flere muligheder er tilgængelige, og hver løsning har sine egne karakteristika og fordele for at imødekomme patientens krav.

Opdag denne nye scanningsstrategi og All-on-X-porteføljen i videoen af vores webinar!

I optagelsen af webinaret vil du lære, hvorfor All-on-X er så vigtig for tandlæger. Du vil også lære, hvordan du bruger den nye scanningsstrategi, hvilke de nye behandlingstrin er, hvad omkostningerne er, samt forskellene mellem faste og aftagelige All-on-X-broer.

Digital præcision

Passivt fit

50% mindre stoletid

Stærk, monoblok-design

Tilmeld dig All-on X webinaret her

video on demand