Nyheder

Invitation til housewarming

Vi er glade for at invitere til housewarming den 27. oktober 2023 i Aarhus. Vi håber I har tid og lyst til at kigge forbi og fejre dagen sammen med os. Hele klinikken er naturligvis velkommen!

Vores importkontor er lukket den 11. august da vi flytter i nye lokaler

Det er os en fornøjelse at kunne fortælle at vores importkontor flytter til nye, skønne lokaler i Viby J. den 11. august 2023.

Elysee Dental er nu stolt forhandler af de 2 førende brands indenfor IOS scanning

3shape tilbyder en ny og mere præcis digital farveprøveløsning. Ved hjælp af Lab*-koordinater – universelle værdier i kolorimetriens verden – måles tandfarven meget nuanceret og kommunikeres på en intuitiv og letforståelig måde til brugeren.

Optishade

Optishade tilbyder en ny og mere præcis digital farveprøveløsning. Ved hjælp af Lab*-koordinater – universelle værdier i kolorimetriens verden – måles tandfarven meget nuanceret og kommunikeres på en intuitiv og letforståelig måde til brugeren.

Kursuskatalog efterår 2023

Nu kan du læse vores kursuskatalog for efteråret 2023, hvor du vil finde inspirerende kurser og webinarer, der både vil opdatere din viden og styrke dine teknikker.

Opticrown

Få en individuelt opbygget OptiCrown krone, der matcher perfekt, selv i de mest udfordrende tilfælde. Vi er glade for at introducere vores nyeste løsning, der ved hjælp af kunstig intelligens kan levere en præcis digital farveprøve, der opfylder dine individuelle behov.

Sommerens åbningstider

Importkontoret i Aarhus holder åbent hele sommeren. Servicelaboratoriet i Taastrup holder lukkeret i uge 29-31

Ny EVO Fusion brochure ude nu!

EVO Fusion er en serie af digital producerede proteser, der er produceret med den nyeste teknologi og materialer. EVO Fusion proteser giver tandlæger maksimal frihed og kontrol over produktionen af aftagelige hel og del-proteser.