Høj kvalitet og pålidelighed i dentalprotetik – Vores mission og vision hos Elysee Dental

Elysee Dental står for dentalprotetik af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Elysee Dental er en professionel og pålidelig partner, der tilbyder tandlæger en stabil og forudsigelig arbejdsgang.

Elysee Dental gør dentalteknologi af en høj kvalitet tilgængelig for alle patienter. Via tidlig involvering i videnskabelig forskning i nye teknikker og materialer, er Elysee Dental med til at sikre at optimale protetiske løsninger er garanterede.

Elysee Dental samarbejder med tandlæger, kirurger, ortodontister, implantologer og tandlægestuderende. Som en del af den verdensomspændende “Modern Dental Group” bruger vi vores viden og skala til at tilbyde en god pris på protetik af høj kvalitet til tandlæger og deres patienter.

Elysee Dental vil ses som en innovativ organisation med en stabil og forudsiglig arbejdsgang. Elysee Dental følger til enhver tid alle gældende regler for produktion og markedsføring af medicinsk udstyr. Nyudvikling hos Elysee Dental er fokuseret på perfekte resultater for patienten og lette og effektive løsninger for tandlægen. Vi arbejder altid åbent med certificerede materialer, som vi registrerer brugen af ved hvert stykke arbejde.

Elysee Dental ønsker at udvide sin førende position i Europa.

Har du lyst til at prøve vores produkter eller tjenester? Vi vil meget gerne høre fra dig! Hos Elysee Dental er vi overbeviste om kvaliteten og effektiviteten af vores produkter og tjenester, og vi vil gerne give dig muligheden for at opleve det selv.