Find hjælp her

Service og support hos Elysee Dental

Det er vigtigt for os, at du føler, at du er i trygge hænder, når du samarbejder med os. Derfor tilbyder vi bl.a. fjernsupport via AnyDesk samt hjælpe- og instruktionsvideoer, som guider dig trin-for-trin gennem vores produkters funktioner.

Vores team af tandfaglige eksperter står altid klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af vores produkter og tjenester. Kontakt os på 73 404 404, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp.

Fjernsupport

Anydesk

Har du brug for hjælp fra vores medarbejdere? Vi tilbyder fjernsupport via AnyDesk. Book en tid via linket nedenfor. Før mødet bedes du downloade AnyDesk, så vores medarbejder kan hjælpe dig online. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Servicelaboratoriet

Vi står klar til at hjælpe

Hos Elysee Dentals servicelaboratorium – Dansk Servicelaboratorium – kan du få en bred vifte af protetiske ydelser på både fast og aftageligt danske produceret protetik.  På importeret protetik tilbyder vi bemaling og glacering, korrektion af yderporcelæn og påbrænding af porcelæn. Mindre justeringer af pontic indenfor 3 mdr. er gratis, og vi tilbyder også større justeringer mod betaling samt indprøvning for at sikre perfekt pasform.

book en tid hos os

Gratis farveprøver

Skulle du, som tandlæge,  ønske vores assistance med farveprøvetagning, så står vores teknikere klar til at tage farveprøver på vores laboratorier i Aarhus og København. Vores farveprøve er gratis og kræver blot, at der bestilles tid i forvejen.