Uddannelse

Webinarer

Boost din viden med vores webinarer og hold dig opdateret med de nyeste udviklinger inden for dentalområdet. Vores interaktive webinarer giver dig mulighed for at stille direkte spørgsmål og diskutere dine problemer med vores produktspecialister og foredragsholdere.

Filtrer webinarer efter produktkategori

Vis alle

Webinar

TrioClear introduktionswebinar (on-demand. Dansk)

Kom godt i gang med TrioClear! Deltag på dette korte introduktionswebinar og få indsigt i brugen af TrioClear, lær om arbejdsgangen og få information om behandlingsplaner og bestillingsprocesser.

Webinar

Live TrioClear certificeringswebinar for tandlæger

26/09/2023

LIVE WEBINAR: Kom godt igang med TrioClear! Deltag på dette live online webinar og bliv certificeret i brugen af TrioClear, lær om arbejdsgangen og få information om behandlingsplaner og bestillingsprocesser.

Webinar

Opticrown

04/10/2023

Opdag den perfekte synergi mellem OptiShade og OptiCrown og optimér din digitale arbejdsgang.

Webinar

All-on X

10/10/2023

Webinar

RayFace

24/10/2023

LIVE WEBINAR: Lær alt, hvad du behøver at vide om vores Rayface 3D-scanner i dette internationale webinar den 24. oktober kl. 17.30-18.30.

Gik du glip af et webinar?

Tilmeld dig Modern Dental Academy, og se vores  i dit eget tempo, når det passer dig. Hos Elysee Dental tilbyder vi gratis e-læringskurser om en lang række tandfaglige emner på Elysee Dentals e-læringsplatform – Modern Dental Academy.

Tilmeld dig vores Modern Dental Academy i dag og tag det første skridt mod at udvide din viden.

Tilmeld dig Modern Dental Academy