Blive kunde hos Elysee Dental

Tak for din interesse i Elysee Dental, vi ser frem til at arbejde sammen med dig! Vi tror på, at et stærkt samarbejde mellem vores team og klinikken er afgørende for succes, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at give dig en god start som kunde hos os. På denne side finder du det, du skal vide, for at blive kunde.

Vi glæder os til at levere et godt stykke arbejde til dig, og vores team står altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.

Opnå det bedste resultat

Tæt samarbejde

For at yde dig den bedste service, har vi samlet et team af erfarne og kompetente tandteknikere og andet tandfagligt personale, der altid sidder klar ved telefonen, hvis du har behov for hjælp og teknisk sparring. Især i starten af et samarbejde er det vigtigt, at vi får afstemt vores forventninger, og at du føler dig tryg gennem hele processen. Du kan være sikker på, at vi altid vil tage kontakt, hvis der opstår tvivl omkring din bestilling, hvis f.eks. aftrykket er mangelfuldt, eller hvis vi har forslag til problemløsning.
Ring 73 404 404 eller skriv til info@elysee-dental.dk

Forventningsafstemning

Inden første bestilling

Den første gang du anvender vores laboratorium, anbefaler vi et kort telefonisk/personligt møde. Det er vigtigt, at vi får oprettet din konto med stamdata samt dine generelle individuelle ønsker til f.eks. farvelægning af fissur, brug af slibehætte, interdental plads o.s.v., således at dette ikke skal gentages på tekniksedlen, hver gang du bestiller. Via information fra dig, kan vi sikre, at vores samarbejde optimeres, og vi lever op til dine forventninger.

Kom godt i gang

Startpakke-materialer

Når du bestiller hos os, har du mulighed for at få tilsendt en ”startpakke” med adressemærkater med porto betalt, forsendelsesemballage, bestillingssedler, leveringsskemaer, prislister, generelle leveringsvilkår osv. På bestillingssedlerne er der afkrydsningsfelter, hvor du kan bestille mere emballage og flere adressemærkater. Vælg selv hvilke materialer du ønsker at få tilsendt.

Se hvornår vi anbefaler tidligste patienttid

Leveringstider

Vores leveringstid på importeret protetik er ca. 10 arbejdsdage ved konventionelt aftryk, 8 dage ved scan. Herefter vil du modtage det færdige protetik, med følgeseddel og patienterklæring. Du kan downloade vores aktuelle leveringsoversigt og se, hvornår vi anbefaler tidligste patienttid.

Gratis forsendelse

Med chaufførservice i dele af landet, og GLS i resten af Danmark

Vi tilbyder gratis levering og afhentning med vores chaufførservice i store dele af landet hver dag inden kl. 16.00. Vi tilbyder gratis fragt med GLS i resten af Danmark.