Her kan du bestille gratis forsendelse med GLS

Gratis adresselabels, poser og forsendelseskasser
Vi tilbyder gratis fragt med GLS, som leverer pakker til virksomheder i Danmark fra dag til dag (Bornholm tager en ekstra dag), de steder, hvor vores chaufførservice ikke dækker. Udover fri fragt med GLS, tilbyder vi også gratis poser med lukkemekanisme samt forsendelseskasser – nemt og bekvemt. Disse samt andet materiale kan bestilles nedenfor. Husk at forsendelseskasserne og poserne meget gerne må genbruges. Har i ikke selv behov herfor, må i også meget gerne sende dem til os – så kan vi nemlig genbruge dem.

Bestillingsformular

Gratis adresselabels, poser og forsendelseskasser

Udover fri fragt med GLS, tilbyder vi også gratis poser med lukkemekanisme samt forsendelseskasser – nemt og bekvemt. Disse samt andet materiale kan bestilles nedenfor. Husk at forsendelseskasserne og poserne meget gerne må genbruges. Har i ikke selv behov herfor, må i også meget gerne sende dem til os – så kan vi nemlig genbruge dem,

Tekniksedler

Antal
Antal
Antal
Antal

Materialer

Antal
Antal
Antal
Antal
Antal
Antal

Leveringsadresse

Name(Required)
Addresse(Required)
Lad os vide, hvad du har på hjerte. Har du et spørgsmål til os? Så spørg løs.

Bestil afhenting med chaufførservice

Bestil her

Hvis I ikke er på klinikken når pakken leveres
Leverer GLS på et tidspunkt, hvor der ikke er nogen på klinikken til modtage pakken, vil pakken efterfølgende kunne afhentes på nærmeste pakkeshop. Er du i tvivl om, hvilket pakkeshop det drejer sig om, så kontakt os endelig, så undersøger vi i GLSs system, hvor pakken befinder sig. 

Er din pakke forsinket?
Oplever du, at din pakke er forsinket, så ring til os, og vi undersøger i GLSs system, hvor pakken befinder sig. Der er en risiko for, at GLS har forsøgt at levere pakken på et tidspunkt, hvor der ikke har været nogen på klinikken til at modtage den.

Bemærk, grundet ændringer i GLS leveringstider, er den tidligst anbefalede patienttid beregnet ud fra den dato, hvor aftrykket er modtaget hos Elysee Dentals kontor for importeret protetik i Aarhus.