Opnå mere præcise implantatscanninger med scanbodies

Det er os en fornøjelse at præsentere vores nyeste scanbody, som sikrer en bedre, hurtigere og mere nøjagtig scanning af implantater: Dess Implant Scanbody

  • Kompatibilitet: Dess Implant Scanbody tilbyder alsidighed og fleksibilitet, hvilket gør det muligt nemt at integrere den med 30+ mærker og sikre en skræddersyet tilgang.
  • Titanium Grade 5-Konstruktion: Scanbodyen er konstrueret af høj kvalitet Titanium Grade 5, hvilket giver den en enestående styrke og holdbarhed, og sikrer langvarig præstation og pålidelighed.
  • ZrN Periocoat®: ZrN Periocoat® sikrer en ikke-reflekterende overflade, hvilket forbedrer synligheden under scanning og fremmer nøjagtig dataindsamling.
  • SelectGrip® overflade: Med SelectGrip® teknologi, som er en industrielt sandblæst overflade, forbedres billedindfangning.
  • Skruefri design: Uden skruehul og uden behov for en skruetrækker, elimineres risikoen for Z-akse-forvrængning, hvilket sikrer nøjagtige og forvrængningsfri scanningresultater.
  • Inkluderet holder: Hver Dess Implant Scanbody leveres med en holder for nem håndtering og placering under scanningsprocedurer.

 

Micro-tutorial

Scanbodies

Se denne micro-tutorial om scanbodies, og få en kort introduktion til hvad en scanbody er og hvordan du kan bruge dem i dit arbejde.

Vi søger altid at tilbyde patienter den højeste kvalitet af tandpleje, hvilket understreges med introduktionen af Dess Implant Scanbody.

Hvis du overvejer at scanne et enkelt implantat eller har spørgsmål om brugen af scanbodies og intraorale scannere i din praksis, tøv ikke med at kontakte os. Vores lokale team af teknikere og tandfaglige eksperter står klar til at hjælpe. Ring 73 404 404.