OptiShade: 2 slags farveregistrering

OptiShade tjener to primære formål:

For det første bruges den til præcis måling af individuelle L.a.b-koordinater. Disse koordinater anvendes i vores laboratorium til at generere en individuel keramisk lagplan, der er specielt tilpasset de mest udfordrende anteriore tilfælde, hvilket er forudsætningen for at kunne bestille en OptiCrown.

For det andet fungerer OptiShade som en præcis digital farveprøveenhed. Den producerer det “tætteste match” ved at sammenligne indsamlede data med en database over anerkendte tandfarveguider som VITA classical, VITA 3D, Chromascop, osv.  OptiShade sammenholder resultatet med disse farveguider og angiver den tilsvarende VITA-farve.

Denne dobbelte funktionalitet betyder, at OptiShade er alsidig og egnet både til at opnå æstetisk perfekte resultater i den forreste zone, samt til forskellige andre indikationer, hvor en digital farveguide kan vise sig nyttig. For eksempel kan den anvendes til at fastlægge farven på en eksisterende krone, bro eller protese og hjælpe med at vælge den passende VITA-farve til nye bestillingsformål.