Nyhed

Opticrown

Vi er glade for at introducere vores nyeste løsning, der ved hjælp af kunstig intelligens kan levere en præcis digital farveprøve, der opfylder dine individuelle behov. Få en individuelt opbygget Opticrown krone, der matcher perfekt, selv i de mest udfordrende tilfælde.

DIGITALE LØSNINGER – optishade

I lang tid har tandlæger og tandteknikere søgt efter alternativer til kommercielle farveprøvemetoder. En løsning hidtil har været at tage farveprøver ud fra de materialer, der anvendes. Men selv i dag er måden at tage farveprøver på primært analogt og kræver stor erfaring fra tandlægen for at opnå pålidelige resultater.

Optishade (by StyleItaliano) tilbyder en ny og mere præcis digital farveprøveløsning. Ved hjælp af Lab*-koordinater – universelle værdier i kolorimetriens verden – måles tandfarven meget nuanceret og kommunikeres på en intuitiv og letforståelig måde til brugeren.

Køb en Optishade hos Elysee Dental til kun kr. 14.825,- inkl. moms.

OPTISHADE FARVEPRØVEN OG DENS VÆRDIGER KAN ANVENDES PÅ TO MÅDER:

1) filen kan anvendes til den kommercielle farveprøve, hvor man analyserer grundfarve og eventuelle karakteristika.

2) ved bestilling af høj-æstetisk fortandkrone, eksporteres filen til Matisse-softwaren hvor teknikeren bruger den perfekte opskrift anvist af softwaren til optimal opbygning af den keramiske krone.

En kroneløsning med Optishade resulterer i en individuelt opbygget krone (Opticrown), der matcher perfekt, selv i de mest udfordrende tilfælde, og tillægsprisen er kun kr. 730,- ekstra (ekskl. alm. kronepris).

Webinar

Vi afholder løbende webinarer om bl.a. Opticrown. Se hvornår og tilmeld dig gratis her.