På udkig efter en ny scanner? Mød ELETRA SMART

ELETRA SMART intraoral scanner er specifikt designet til at forenkle scanningsprocessen på tandklinikken. Den opfylder alle de essentielle behov, som en moderne klinik har brug for i en scanner. Præcision, hastighed og komfort gør den til det ideelle valg for både behandlere og patienter. Scanneren er yderst brugervenlig og praktisk med en vægt på kun 138 g! Overvejer du at blive digital? Eller har du brug for en ny eller ekstra scanner til klinikken? Så er ELETRA det oplagte valg! Det bedste af det hele er, at scanneren kan blive din for KUN kr. 93.000 inkl. moms og pc!

ELETRA SMART er en intraoral scanner, der udnytter de nyeste teknologiske fremskridt. Med et specialfremstillet projektor-modul og processorer, der udsender lyskodning, er den ideel til at scanne overflader som fx gingiva. Den indbyggede materiale-genkendelse forbedrer scanning af metal, resin og blødtvæv. Denne avancerede teknologi er kendt som “coded structure light technology” (CSL). Ved at fokusere på scanningspræstationen forbedrer ELETRA SMART-scanneren markant scanningoplevelsen.

Kalibreringsprocessen er automatisk. Den foregår gnidningsløst og tager kun få minutter, alt sammen takket være en automatiseret boks tilsluttet USB-porten på din computer.

ELETRA SMART intraoral scanner tilbyder et omfattende sæt funktioner og fordele for både behandlere og patienter. Dens avancerede teknologi, strømlinede design og automatiserede kalibrering gør den til et pålideligt og uundværligt valg inden for digital tandpleje.