Kursuskatalog for efteråret 2024 ude nu!

Dyk ned i et hav af spændende kurser i dette kursuskatalog for efteråret 2024. Det overordnede emne er den digitale klinik, fordi vi mener, at digitalisering på klinikken kan forbedre arbejdsgangen og optimere patienternes oplevelse af det gode tandlægebesøg.

Vi tilbyder flere digitale løsninger, herunder de populære intraorale scannere fra Medit, 3Shape samt Eletra, som vores lokale produktspecialister yder support på og afholder kurser i. Dertil kommer en lang rækker behandlingsformer, der alle understøtter og understøttes af en digital tilgang. Her vil vi fremhæve kurser om de minimalt invasive behandlingsmetoder såsom Forma Injektion Teknik og TrioClear-alignere.

Selvom nærværende katalog er vores efterårskatalog for 2024, har vi alligevel klemt vores studierejse i maj/juni 2025 ind. I tråd med vores digitale tilgang, er det overordnede emne Den Digitale Klinik. Rammerne bliver vidunderlige Mallorca, hvor vi tilbyder 5 dage med spændende kurser samt mulighed for aktive og naturskønne oplevelser med cykling, vandreture og meget andet.

Alle vores kurser og webinarer er tilgængelige til en overkommelig pris eller endda helt gratis, da vi tror på, at viden bør være tilgængelig for alle. Vores undervisere er tandfaglige eksperter, herunder tandlæger, tandteknikere og produktspecialister, der alle står klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Desuden tilbyder vores produktspecialister at besøge din klinik til uforpligtende møder, produktgennemgange eller mini-kurser. Ring til os på 73 404 404 for at arrangere dette.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores lærerige kurser og webinarer.

Med venlig hilsen

Lisbeth Dam Petersen
Direktør for Elysee Dental Danmark.