Fra først scan til færdigt resultat – Unite hjælper dig hele vejen.

3Shape ved, at et godt scan kun er det første skridt mod et vellykket patientresultat. Med 3Shape Unite kan du åbne op for en verden af muligheder med dine scan. TRIOS giver dig nøjagtige scan og en god scanningsoplevelse. Med 3Shape Unite kan du benytte tusindvis af apps, forenkle arbejdsgange og få sikker adgang til dine TRIOS-scan i skyen.

Med en åben platform lader 3Shape Unite dig skræddersy den digitale tandpleje efter dine behov, uanset om du scanner og sender til laboratoriet, udfører in-house produktion, eller en kombination af begge.

Unite Store lader dig nemt udvide dit arbejde med tusindvis af nyttige apps. Der er over 100 partnere til 3D-print og fræsning, patienthåndtering, billedsystemer, søvnapnø, designservice og mere.

Derudover er der over 25.000 3Shape-laboratorier at samarbejde med. Ved hjælp af en one-click opsætning med partnere, en forenklet laboratorieordreformular med indbygget chat og en portefølje af patientbilleddata er effektivt samarbejde og kommunikation let tilgængeligt.

Unite understøtter TRIOS’s arbejdsgange, og forbinder dig til den rette partner hver gang. Du opnår de resultater du stræber efter, og dine patienter får de behandlingsresultater, de fortjener.

Med Unite Cloud-app’en og web er patienterne cases altid tilgængelig, så du og dine kolleger kan få adgang til jeres arbejde unanset hvor I befinder jer. Unite Cloud lader dig at administrere patient cases, spore fremskridt og kommunikere effektivt med dit laboratorium. uanset om det er fra din mobil, tablet, PC eller TRIOS MOVE+.

Unite muliggør, at fagfolk kan vælge, hvordan de arbejder, og med hvem de arbejder – hvilket hjælper alle med at yde den bedste patientpleje. Fra den første scanning til det endelige patientresultat hjælper 3Shape dig.