Dette er OptiCrown

OptiShade og OptiCrown – en perfekt kombination af en digital og AI-assisteret arbejdsgang, hvor du opnår enestående individualitet og overlegen æstetisk farvegengivelse.

Som forhandler af OptiShade (Styleitaliano), et spektrometer til intelligent farvebestemmelse, introducerer Elysee Dental en topmoderne løsning: OptiCrown. En ​​individuelt opbygget zirkonia-krone med en optimal keramisk påbrænding. 

AI-drevet: mød OptiShade/OptiCrown, en innovativ løsning fra Elysee Dental skræddersyet til tandklinikker. Denne løsning er specielt designet til den anteriore zone.

Registrér blot farven på nabo-tanden ved hjælp af OptiShade-enheden og OptiShade FREE APP, som kan downloades fra App Store til en iPhone eller Apple tablet.

 

Ved hjælp af AI, sender OptiShade data direkte fra Apple-enheden til vores laboratorium via delingsfunktionen.

Her kommunikeres den digitale farve videre til teknikeren, på en meget intuitiv måde, i form af detaljerede farveværdier, som er lette at fortolke af brugeren. Disse værdier kan eksporteres til Matisse softwaren, som ved hjælp af AI beregner en opskrift til en optimal keramisk påbrænding, der er nødvendig for det givne individuelle tilfælde.

Den færdige krone sendes retur til din klinik, sammen med en detaljeret protokol. En perfekt restaurering skræddersyet med de højeste æstetiske krav, alt sammen opnået gennem en effektiv og intelligent digital arbejdsgang.

Og det bedste?

OptiCrown/Optishade kan købes til favorable priser.