Du er allerede i fremtiden med Rayface

5 grunde til at du skal bruge en Rayface scanner

1. Lynhurtig scanning: RAYFace scanner ansigtet på blot 0,05 sekunder – en hurtig og effektiv proces, der sparer tid for tandlæger og patienter.

2. Auto-justering: RAYFace bruger avanceret AI-teknologi til automatisk at tilpasse din virtuelle patients ansigtsscan med IOS- og CBST-data, skabende en 3D-virtuel patient med cutting-edge ansigtsdrevet teknologi. En auto-genereret virtuel ansigtsbue!

3. Ansigt-drevet behandling: En unik tilgang til tandpleje, der fokuserer på naturlig balance mellem ansigt og tænder, resulterende i et personligt og naturligt smil.

4. Effektiv kommunikation: RAYFace er det mest effektive værktøj til kommunikation med patienter og samarbejdspartnere. Ikke kun for problemfri kommunikation mellem tandlæger og patienter, men også for deling af virtuelle patientdata med laboratoriet via vores platform, RAYTeams.

5. Smidig integration i digitale arbejdsgange: Rayface-scanneren er designet til at integrere ubesværet i eksisterende digitale arbejdsgange, hvilket letter overgangen for tandlæger, der omfavner digitale løsninger.

Hvornår skal man bruge RAYFace?

RAYFace forbedrer behandlingen, fordi vi begynder planlægningen med ansigtet. Ansigtet er det, der virkelig former smilet. Af alle disse grunde tilføjer RAYFace merværdi:

1. PROTESPLANLÆGNING (DSD): midterlinje, hældning, incisal vinkel, smilelinje

2. FLERE SAGER: okklusal plan, hældning, okklusal bevægelse

3. PROTESER, FULDKÆBE IMPLANTATPROTESER, KRONER OG BROER, F.I.T.

4. TrioClear™ alignment sager: RAYFace kan bruges til at udføre ansigtsdrevet tandretning.