Video on demand: Webinar RAYFace

Vil du følge med i de seneste trends og udviklinger i branchen uden at forlade dit hjem eller kontor? Er du gået glip af et af vores webinarer? Tilmeld dig her for at få adgang til optagelserne og lær mere om RAYFace.

Med RAYFace bringes effektivitet, præcision og komfort i behandlingsplanen til smil-design på et nyt niveau. Både patienter og behandlere vil opleve visuel kommunikation og behandlingsplanlægning på en helt ny måde.

Med seks kameraer og avanceret teknologi sammensætter RAYFace et 3D-billede på et splitsekund, uden nogen form for bevægelse. Dette sikrer en enestående billedkvalitet og stor præcision.

Ved hjælp af kunstig intelligens (AI), intraorale scanninger og CT-data genereres et virtuelt ansigt, kaldet ‘Dental Avatar‘. Dette muliggør anvendelse af et 3D-virtuel patientansigt til fremstilling af æstetisk og funktionel smil-design.

Dette virtuelle 3D-ansigt bliver brugt på laboratoriet til ansigtsdrevet digital behandlingsplanlægning, hvilket resulterer i et nyt smil, der passer til patienten.

I optagelsen af webinaret vil du lære, hvorfor RAYFace er så vigtig for tandlæger, og hvad der adskiller den fra andre enheder på markedet. Du vil også lære, hvordan du bruger den korrekt, hvilke omkostninger der er forbundet den, samt dens potentielle indikationer for din klinik.

 

 

 

 

 

Hurtig scanning – enkelt

Automatisk justering

Ansigtsdrevet behandling

Enkel kommunikation

Tilmeld dig RAYFace webinaret her

video on demand