Aligner- og injection moulding kombinationsbehandling med Dr. T. N. Kwee

Se dette informative webinar med Dr. Taco Kwee, en anerkendt implantolog og ekspert inden for rekonstruktiv tandpleje. I denne session vil Dr. Kwee præsentere en udfordrende sag og fremhæve sin anvendelse af TrioClear™ samt injection moulding teknikken F.I.T.. Webinaret er på hollandsk med engelske undertekster.

Tilmeld dig nedenfor.

Webinarer

Vores taler: Dr. T.N. Kwee

Taco Kwee er implantolog. Han læste til tændlæge på Catholic University Nijmegen, hvor han afsluttede sin uddannelse i 2004 i en alder af 24 år. Siden 2016 har han fokuseret på rekonstruktiv (restorativ) tandpleje ud over implantologi. Han befinder sig i øjeblikket i den afsluttende fase af sin uddannelse som Restorativ Tandlæge NVVRT.

Ud over alt dette er Taco gæsteforsker ved ACTA og frivillig hos Kruispost i Amsterdam. Der superviserer han tandlægestuderende i at udføre konsultationer og ekstraktioner på papirløse personer, der ikke har adgang til almindelig oral pleje.

 

Progressiv kraft

Trelagsmateriale

Bisphenol-A Free

FDA godkendt

Se webinaret om kombinationsbehandlingen nu

TrioDim Force Teknologi

Øget gingival dækning

Færre attachments

TrioClear iDesign Software

TrioClear introduction

Brochure

Vil du vide hvordan TrioClear™ fungerer? Læs mere om produktspecifikationer og arbejdsmetoder i TrioClear™-brochuren.

Website TrioClear™

Find alt, hvad du behøver at vide om TrioClear™ på vores hjemmeside. Her kan du få information om alignerne og hvordan de bruges til tandretning. Vi dækker alt fra konkrete eksempler og hyppigt stillede spørgsmål til udtalelser fra andre patienter!

Clinical examples

I denne caserapport viser Dr. Mortier, hvordan han forbedrede patientens æstetik og okklusion ved hjælp af TrioClear™.

START DIN TRIOCLEAR™ REJSE HOS ELYSEE DENTAL