EVO FUSION

Digitalisering kan forbedre kvaliteten og minimere udgifterne til tandproteser.

Med EVO FUSION-protesen supplerer du din allerede eksisterende kliniske protokol med en professionel digital fremstillingsproces. Dette har den fordel, at det reducerer antallet af krævede aftaler og giver dig forudsigelige resultater og pålidelig præcision.

I løbet af dette webinar vil vores foredragsholdere vise dig, hvordan du kan drage fordel af en næsten fuldt digital produktion og en delvist digitaliseret arbejdsgang til klinikken.

Har du en intraoral scanner giver det mange fordele, men du kan også bruge en EVO FUSION protese, hvis du arbejder med konventionelle aftryk. Fordelene er: muligvis færre patientaftaler, nem reproducerbarhed, optimal æstetik og funktion, god pasform, en funktionel tilpasningsfase og det er en overkommelig mulighed for dine patienter.

Scroll venligst ned for at tilmelde dig dette webinar.

Detaljer om on-demand

 • Webinarformat:  Deltag online.

  Tilmeld dig nedenfor.

 • Underviser: Roeland De Paepe, Head of Product Management at Modern Dental Europe Group.

 • Pris: Gratis

 • Varighed: 1 time

Mål

 • Når du har deltaget i dette webinar, vil du have øget din forståelse af følgende nøgleområder:

 • Ingen ændring af tandlægens kliniske procedure nødvendig (traditionelle aftryk og bidregistrering) eller lær om Lo Russo retraktorer for den fulde digitale protokol.

 • Hele den digitale produktionsproces. Det betyder, at den er forudsigelig, nøjagtig, konsekvent og reproducerbar.

 • Brugen af materialer af høj kvalitet, eliminerer manuelle fejl og undgår krympning, EVO Fusion-proteser har en bedre pasform.

 • Der kan være behov for færre aftaler, og resultatet er altid bedre end konventionel behandling.

Webinarer

Vores foredragsholder: Roeland De Paepe CDT

Roeland startede sin tandlægekarriere på KULeuvens tandlaboratorium i 1993.

Mellem 2000 og 2006 arbejdede han som “Technical and Training Manager” for GC EUROPE og blev en ofte spurgte taler i mere end 50 lande.

Fra 2006 ledede han sit eget laboratorium og forblev freelance træner og KOL for GC. I 2018 kom han til GC som produktchef.

Siden februar 2020 har Roeland været en del af Modern Dental Europe som leder af PM, ansvarlig for produktporteføljen og implementeringen af nye løsninger.

Image

TILMELD DIG EVO FUSION WEBINAR