Nyhed

Vores importkontor er lukket den 11. august da vi flytter i nye lokaler

Det er os en fornøjelse at kunne fortælle at vi den 11. august flytter vores importkontor til nye, skønne lokaler i Viby J. Vi er utroligt glade for denne forandring, da det vil give os mere plads og mulighed for at forbedre vores service til jer.

Med denne flytning får vi mulighed for at bo side om side med vores søsterselskab, Modern Dansk Digitalt Lab, som flytter fra Horsens samme dag. Vi vil fortsat være to separate virksomheder, men det bliver dejligt at kunne se lidt mere til hinanden.

Vores nye adresse bliver Bjørnholms Alle 20, st. tv., 8260 Viby.

Ekstraordinært lukket den 11. august

I disse dage er der ekstra travlt på kontoret, da vi gør alt klar til den store flyttedag, som finder sted fredag den 11. august 2023. For at sikre en gnidningsfri flytning har vi besluttet at holde importkontoret lukket på denne dato.

Vi har naturligvis taget højde for denne ekstraordinære lukkedag i vores leveringsskema, så det påvirker ikke leveringstiden.

I kan finde vores leveringsskemaer på linket her: Leveringstid

Nye adresselabels

VIGTIGT!!! Fra fredag den 11. august skal I benytte de nye adresselabels med vores opdaterede adresse, når I indsender aftryk til oversøisk protetik. I kan nemt bestille de nye adresselabels her: Bestil adresselabels

Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores nye, moderne lokaler og til at fortsætte vores gode samarbejde.

Hvis I har nogen spørgsmål eller bekymringer, er I altid velkomne til at kontakte os.