SYMPOSIUM & HANDS-ON WORKSHOPS

Think Digital Hongkong event 20.04.24 – 27.04.24

Vi er glade for at kunne invitere til det spændende THINK DIGITAL symposium på denne studierejse til Hongkong og Dongguan i april 2024! Kom med til 3 lærerige dage med vidensdeling, hvor 5 stærke keynote speakers suppleres med 6 forskellige praktisk orienterede workshops – alle med Digital Dentistry som fællesnævner.

På dette symposium får du mulighed for at opdage, lære, diskutere og øve dig på nye digitale teknikker og strategier. Vi vil introducere dig til de mest avancerede digitale arbejdsgange ud fra en bred vifte af cases. Vigtigst at alt er, at du vil blive udstyret med den rette viden og selvtillid til at anvende alt det, du har lært, når du er hjemme igen.

Det faglige program vil blive afholdt på verdens største dentallaboratorium, hvor du vil kunne opleve dynamikken og ambitionerne hos Modern Dental Group, som Elysee Dental er en del af.

Grib chancen for at deltage i denne spændende og praktisk orienterede studierejse. Udover den faglige del får du også mulighed for at opleve de pulserende byer Hongkong, Dongguan og Macau. Du vil desuden møde kolleger fra 11 forskellige lande, hvor Modern Dental har datterselskaber. Alle foredrag og workshops vil blive afholdt på engelsk, og antallet af deltagere er begrænset til 140.

Program

Program for symposium & hands-on workshops

LØRDAG DEN 20. APRIL 2024: Afgang fra Danmark

SØNDAG DEN 21. APRIL 2024: Ankomst til Hongkong

MANDAG DEN 22. APRIL 2024 – Overførsel til Dongguan og besøg på Modern Dental Lab

08.00 – 11.00: Transfer til Modern Dental Lab Dongguan

11.00 – 13.00: Ankomst til Dongguan, indtjekning på Hotel HYATT Regency

13.00 – 14.00: Frokost

14.00 – 14.30: Transfer til Modern Dental Lab

14.30 – 14.45: Velkomst og introduktion ved Torsten Schwafert

14.45 – 15.00: Præsentation af Modern Dental Lab ved Dr. Ronald Chan

15.00 – 17.00: Rundvisning i verdens største dentallaboratorium

17.00: Transfer til hotel

19.00: Middag

TIRSDAG DEN 23. APRIL 2024 – Forelæsnings- og workshopdag

09.00 – 10.00: Think Digital • Roeland De Paepe & Patrick Oosterwijk

10.00 – 10.45: Omfattende kombinationsbehandling: Kliniske cases del 1 • Dr. Jasper Thoolen

10.45 – 11.00: Kaffepause

11.00 – 11.30: Tværfaglige behandlingsplaner og kommunikation • Dr. Gaétan Van De Vyver

11.30 – 12.30: Avancerede scanningstrategier for proteser • Prof. Dr. Lucio Lo Russo

12.30 – 13.30: Frokost

13.30 – 14.00: Avancerede scanningstrategier for All-On-X • Prof. Dr. Lucio Lo Russo

14.00 – 17.00: Workshops

17.00: Transfer til hotel

19.00: Middag

ONSDAG DEN 24. APRIL 2024

09.00 – 09.45: Kliniker/tandretskonsulent: Dr. Simon Parsons

09.45 – 10.30: Omfattende kombinationsbehandling: Kliniske cases del 2 • Dr. Jasper Thoolen

10.30 – 10.45: Kaffepause

10.45 – 11.30: Datastyret ortodonti med bøjler • Dr. John Yau

11.30 – 12.30: Flow af behandlinger med bøjler ved brug af TrioClear™ og omfattende kombinationsbehandlingsplanlægning • Dr. Marie-Pierre Moulin-Romsee & Patrick Oosterwijk

12.30 – 13.30: Frokostpause

13.30 – 16.00: Workshops

16.00 – 17.00: Paneldebat og afslutning

AFTEN: Transfer til Hongkong og fritid

TORSDAG DEN 25. APRIL 2024 – Besøg Hongkong med Hop-On Hop-Off bus

FREDAG DEN 26. APRIL 2024 – Fritid og middag på båd med udsigt over Hongkong Skyline

LØRDAG DEN 27. APRIL 2024 – Flyv retur til Danmark

Generel information

PRIS


Prisen for dette program er Dkr 25.475,- pr. person, og Dkr 15.875,- for partnere  (eksklusiv fly t/r, visum og rejseforsikring).

Du skal selv bestille flybillet, men vi er naturligvis behjælpelige, hvis du ønsker assistance hertil.

Vi forventer at fly t/r med 1 stop og kortest mulig rejsetid beløber sig til ca. Dkr. 12.000,- . OBS! Jo senere billetten bestilles, desto højere bliver prisen forventeligt.

Vi anbefaler udrejse fra Kastrup Lufthavn om eftermiddagen den 20. april samt hjemrejse den 27. april. omkring kl. 23.00.

Visum er påkrævet og koster ca. Dkr 1.000,- hvis bestilt via www.visumkina.dk

KURSUSTIMER

12 timer

REGISTRERING OG AFBESTILLINGSREGLER

Ved tilmelding vil vi udstede en faktura på 50%, og din tilmelding anses kun for komplet, når fakturaen er betalt. De resterende 50% faktureres i marts 2024 med en betalingsfrist på 30 dage.

KONTAKT

Du kan kontakte os via e-mail: info@elysee-dental.dk

Tilmeld dig Think Digital Symposiet i Hongkong

SYMPOSIUM & HANDS-ON WORKSHOPS

Workshop

WORKSHOP RAYFACE

Udforsk RAYFace og dets avancerede teknologi og design, som bringer en ny grad af effektivitet, præcision og komfort til behandlingsprocessen for patienter og behandlere.

Vi ser på, hvordan man tager en ansigtsscanning på et splitsekund, og hvordan de intraorale scanninger og CT-data automatisk justerer det virtuelle ansigt. Vi lærer, hvordan den 3D virtuelle patient kan analyseres ved hjælp af banebrydende teknologi, der er baseret på ansigtsstrukturer, med henblik på æstetisk og funktionel smiludformning.

Desuden lærer vi, hvordan den 3D virtuelle patient bruges på laboratoriet til ansigtsdrevet digital behandlingsplanlægning, hvilket resulterer i et nyt smil skabt ud fra ansigtets træk. Alle fordelene ved RAYFace i en praktisk hands-on session!

WORKSHOP TRIOCLEAR™

Behandling af din patient med alignere involverer nogle specifikke handlinger. For at flytte tænderne er det nødvendigt med både plads og kraft. Når ekspansion og proklination af elementer ikke giver tilstrækkelig plads, vil IPR (interproximal reduktion) være nødvendigt. Med denne workshop vil vi træne dig i at læse behandlingplanen med hensyn til IPR og udføre denne reduktion korrekt. Vi vil også vise, hvilke instrumenter der er på markedet for at udføre dette effektivt.

En anden handling er placering af de særligt designede attachments der skal påsættes  tandoverfladen, for at give ekstra og specifikke tryk til mere komplekse tandbevægelser. Du vil lære, hvordan du læser det kliniske kort og hvordan du placerer disse attachments korrekt. Der vil blive givet tips til at overvåge tilstanden af disse attachments under behandlingen.

WORKSHOP F.I.T.

Forma® Injektion Teknik (F.I.T.) er en unik løsning til at behandle tab af tandoverflade på en hurtig, nem, forudsigelig og effektiv måde. I denne teknik uden præparation bruges en direkte flydende mikrofyldt hybridkomposit til at opnå en perfekt og fuldstændig rehabilitering. Lær alle detaljer om denne biomimetiske løsning til behandling af tab af tandoverflade, tandslid og traume ved hjælp af en effektiv arbejdsgang for at forbedre æstetik og funktion.

I denne hands-on session øver vi injektionsteknikken på modeller og deler tips og tricks.

WORKSHOP OPTICROWN

En individuel perfekt matchende krone til en overkommelig pris. OptiCrown tilbyder det perfekte resultat, selv i de mest udfordrende tilfælde med de forreste tænder. Udforsk denne nye løsning til nuanceafstemning, der overgår alle andre digitale farvemålingsenheder på markedet med sin præcision og gentagelighed.

Lær, hvordan man bruger OptiShade-enheden i en praktisk demonstration og hands-on session, og forstå farvemetrikken og hvordan Matisse-softwaren beregner, ved hjælp af kunstig intelligens (AI), de opskrifter og keramikpulverblandinger, der er nødvendige for det givne individuelle tilfælde.

WORKSHOP ALL-ON-X

Lær om den nyligt udviklede scanningsstrategi, der bruger både en IOS (Intraoral scanner) og Lo Russo-retraktorer og giver os nøjagtige IOS-data om implantatpositioner. Opdag 3-trins arbejdsgangen, som tilbyder en markant reduktion i behandlingstiden. Når det kommer til nøjagtighed og forudsigelighed, når vi de højeste niveauer og er i stand til at tilbyde en førsteklasses, præcis og æstetisk fuldkæbe-implantatrestaurering.

Fast eller aftagelig, forskellige muligheder er tilgængelige, og hver mulighed har sine egne funktioner og fordele for at imødekomme patienternes krav.

En praktisk demonstration og hands-on session af den nye scanningsstrategi og udforskning af produktmulighederne for faste og aftagelige All-on-X-cases!

WORKSHOP FUSION LO ROSSO

Vidste du, at der findes en scanningsstrategi til tandløse patienter ?

Opdag og omfavn fordelene ved EVO FUSION digitale proteser, hvor brugen af de unikke Lo Russo-retraktorer og den tilhørende scanningsstrategi udløser en ægte revolution. Indtil for nylig var den digitale protese kun virkelig digital på produktionssiden, i laboratoriet er hele produktionsprocessen allerede blevet digitaliseret, hvilket fører til en stærkere og bedre tilpasset protese. På den kliniske side var scanning af et konventionelt aftryk med en IOS den “digitale” mulighed. Takket være Lo Russo-retraktorer kan en tandløs kæbe nu scannes i en passiv tilstand. Vi lærer om forskellen mellem muco-kompression og muco-statisk (IOS-scanning) koncepter og hvordan proteseholdbarheden fungerer for begge muligheder. I hands-on sessionen udforsker vi scanningsstrategien fra den.

Think Digital

Arrangører

Dr. Ronald Chan

President Modern Dental Group

Torsten Schwafert

CEO Modern Dental Europe BV

Think Digital

Foredragsholdere

Roeland De Paepe

Head of Product Management Europe at the Modern Dental Group

Dr. Marie-Pierre Moulin-Romsee

Tandlæge / Product Management Manager TrioClear™ Europe

Patrick Oosterwijk

Managing director Elysee Dental The Netherlands

Prof. Dr. Lucio Lo Russo

Professor of Odontostomatology and Periodontology at the School of Dentistry of the University of Foggia, Italy

Dr. Simon Parsons

Clinician/Dentolegal Consultant

Dr. John K.P. Yau

Honorary Clinical Assistant Professor, The University Of Hong Kong

Dr. Jasper Thoolen

Chef De Clinique

Dr. Gaetan Van de Vyvere

Maxillofacial Surgeon