Kursus i Aarhus

BEHANDLING AF SNORKEN OG SØVNAPNØ

Et praktisk orienteret kursus med mulighed for hands-on

Mere end en tredjedel af den danske befolkning snorker sig igennem
natten. Søvnløshed, tab af koncentration og hovedpine er nogle af konsekvenserne, hvis søvnen er forstyrret af snorken eller obstruktiv søvnapnø. Snorkeskinner kan formindske snorken og mild til moderat søvnapnø.

Vi gennemgår en bred vifte af snorkeskinner, heriblandt Respire-snorkeskinner fra Whole You™. Vi belyser indikationsområder samt fordele og ulemper ved de forskellige typer af snorkeskinner, som Elysee Dental tilbyder. Vi kortlægger patienttyper og vejleder i, hvordan man identificerer snorkeproblemer hos patienter. Vi kommer ligeledes ind på hvorfor søvn er vigtig for vores krop og livskvalitet

Vi introducerer og demonstrerer det praktiske bidregistreringsværktøj Airway Metrics, som udmærker sig ved at identificere både den optimale vertikale og horisontale dimension for henholdsvis bidhøjde og protrusion. Desuden kan man med Airway Metrics også tydeliggøre snorkeskinnens virkning, hvilket giver patienten mulighed for at opleve snorkeskinnens forventelige effekt og give informeret samtykke til behandlingen.

Slutteligt kommer vi med tips og tricks til aftrykstagning og bidregistrering
i protruderet leje.

Information

DATO OG STED:
Aarhus 1. november 2023

Elysee Dental
Bjørnholms allé 20, st. tv.
8260 Viby J

TIDSPUNKT:
Kl. 16.30-20.00

PRIS
Kr. 1.995,- inkl. moms
og let kursusforplejning

KURSUS TIMER
3 timer

Hands on
  • I grupper øver vi os på at finde bidhøjde og protrusion med Airway Metrics værktøjet
  • Mulighed for at scanne bidhøjde og protrusion med intraoral scanner
Om foredragsholder

Rikke Kjøge Johansen
Rikke afholder vores kurser i Danmark. Hun er uddannet tandplejer, har arbejdet som underviser på Tandlægeskolen i Aarhus, er foredragsholder og produktchef hos Elysee Dental.

Tilmeld dig her

Skinner

Snorkeskinner