RAYFace

Lær alt, hvad du behøver at vide om vores RAYFace 3D-scanner i dette internationale webinar den 24. oktober kl. 17.30-18.30.

Med RAYFace bringes effektivitet, præcision og komfort i behandlingsplanen til smil-design på et nyt niveau. Både patienter og behandlere vil opleve visuel kommunikation og behandlingsplanlægning på en helt ny måde.

Med seks kameraer og avanceret teknologi sammensætter RAYFace et 3D-billede på et splitsekund, uden nogen form for bevægelse. Dette sikrer en enestående billedkvalitet og stor præcision.

Ved hjælp af kunstig intelligens (AI), intraorale scanninger og CT-data genereres et virtuelt ansigt, kaldet ‘Dental Avatar‘. Dette muliggør anvendelse af et 3D-virtuel patientansigt til fremstilling af æstetisk og funktionel smil-design.

Dette virtuelle 3D-ansigt bliver brugt på laboratoriet til ansigtsdrevet digital behandlingsplanlægning, hvilket resulterer i et nyt smil, der passer til patienten.

Kom med på et spændende webinar, og opdag hvordan RAYFace bidrage i din praksis. Omfavn præcision, effektivitet og forbedret patientkommunikation.

RAYFace webinar 24. oktober 17:30

 • Sted: Online den 24. oktober kl 17:30

  Tilmeld dig nedenfor.

 • Underviser: Roeland De Paepe – Produktchef hos Modern Dental Europe Group

 • Pris: Gratis

 • Varighed: 1 time

Mål

 • Efter at have deltaget i dette webinar har du fået mere indsigt i følgende vigtige emner.

  • 3D-ansigtsscannere inden for tandpleje og især RAYFace.
  • Hvorfor har vi brug for en RAYFace scanner?
  • Hvordan virker den?
  • Hvad er indikationerne?
  • Hvad er omkostningerne?

Webinar

Vores underviser: Roeland De Paepe CDT

 

Roeland begyndte sin tandlægekarriere i 1993 på tandlaboratoriet på KU Leuven.

 

Mellem 2000 og 2006 arbejdede han som “Technical and Training Manager” hos GC EUROPE og blev en meget efterspurgt taler i over 50 lande. Fra 2006 ledede han sit eget laboratorium og fortsatte som freelance træner og Key Opinion Leader (KOL) for GC.

 

I 2018 blev han en del af GC som Produktchef.

 

Siden februar 2020 har Roeland været en del af Modern Dental Europe som Head of Product Management, hvor han er ansvarlig for produktporteføljen og implementeringen af nye løsninger.

Image

Hurtig scanning med ét enkelt billede.

Automatisk justering.

Ansigtsdrevet behandling

Forbedret kommunikation

Tilmeld dig i dag

Brochure

RAYFace løfter niveauet!  Det elegante og ikoniske design, kombineret med avanceret virtuel teknologi, gør den nem og behagelig for både behandler og patienter.

KØB DIN RAYFACE HOS ELYSEE DENTAL