KURSUS I AARHUS

FORMA INJEKTION TEKNIK

Kursus om injection moulding

Forma®Injektion Teknik (F.I.T) er Elysee Dentals injection moulding-løsning til minimal invasiv behandling af slidte og eroderede tandsæt. Løsningen kan også bruges til fortandscases, hvor der ønskes æstetisk genskabelse af morfologi og farve. F.I.T. er en alt-i-en-løsning, hvor man vil modtage alle de redskaber og materialer, der er nødvendige til behandlingen. Med F.IT modtager du fire individuelt fremstillede skinner, så du slipper for besværet med selv at fremstille skinnerne.

PROCEDUREN
Elysee Dental fremstiller de klare skinner til injicering af komposit på baggrund af en godkendt digital opstilling. Herved opnår vi en meget høj morfologisk detaljegrad. Til proceduren benyttes to skinner pr. zone: en partiel og fuld skinne. Det betyder, at man aldrig opbygger alle tænder samtidig. I stedet opbygges hver anden tand, først eksempelvis 7+ og 4+ med den fulde skinne. Dermed sikrer man fuld kontrol over de approksimale kontaktpunkter og en perfekt okkusion.

HANDS-ON KURSUS
Afprøv selv arbejdsgangen på dette hands-on kursus, hvor vi demonstrerer den trinvise procedure for at genvinde funktion og æstetik. Med eksempler fra kliniske cases vil du blive introduceret til det analoge og digitale workflow fra A-Z. Størstedelen af kurset består af hands-on øvelser, hvor du kommer til at lave en anterior (2+ til+2) og posterior (7+ til 4+) behandling af okklusal og incisal slid ved hjælp af F.I.T.

Information

DATO OG STED:
Aarhus 21. november 2023

TIDSPUNKT:
Kl. 16.30-20.00

PRIS
Kr. 2.395,- inkl. moms
og let kursusforplejning

Foredragsholder

Rikke Kjøge Johansen
Rikke afholder vores kurser i Danmark. Hun er uddannet
tandplejer, har arbejdet som underviser på Tandlægeskolen i
Aarhus, er foredragsholder og produktchef hos Elysee Dental.

Tilmeld dig her