KURSUS I AARHUS

MEDIT MODUL 2

AFTAGELIG PROTETIK

På modul 2 for den erfarne Medit-bruger beskæftiger vi os med scanninger til kompliceret aftagelig protetik, kroner og aftagelig protetik i én og samme proces, helproteser, blødtvævsregistreringer samt de muligheder, det giver for at lave stærkt forkortede behandlingsforløb.

SCAN TIL KOMPLICERET AFTAGELIG PROTETIK
Vi gennemgår scanstrategier af næsten tandløse kæber. Vi ser på, hvordan vi bevarer og evt. hæver biddet i forbindelse med scanningen samt de hjælpemidler, der sikrer korrekt scanning af bevægelig mucosa.

SCAN TIL KRONER OG AFTAGELIG PROTETIK
Vi demonstrerer, hvordan man kan scanne til både kroner og aftagelig protetik i samme proces og drage fordel af de muligheder, det giver for kortere behandlingsforløb og mere effektive arbejdsgange.

SCANNING AF HELPROTESER
Vi ser på, hvordan man scanner helproteser og registrer blødtvævsaftryk for at opnå bedre pasform og komfort. Vi gennemgår forskellige metoder til registrering af relationen mellem kæberne samt bidhøjde.

Kurset henvender sig til dig, der har erfaring med scanning og arbejder regelmæssigt med det på en klinik, og hvor der er lavet 50+ cases.

PÅ DETTE MODUL VIL DU LÆRE AT:

  • scanne til aftagelig protetik og hæve biddet i en og samme proces.
  • scanne til både kroner og aftagelig protetik i samme proces.
  • scanne helproteser og registrere blødtvævsaftryk for bedre pasform.
  • metoder til semidigital sammenbidsregistrering af tand-løse kæber
Information

DATO OG STED:
Aarhus 30. oktober 2024

TIDSPUNKT:
Kl. 16.00-20.00

Elysee Dental
Bjørnholms Allé 20,
8260 Viby J

PRIS
Kr. 2.395,- inkl. moms og kursus forplejning

Foredragsholder

Carsten Lauritzen
Carsten er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet 1999, klinikejer af Tandlægehuset i Herfølge og har været tilknyttet Københavns Tandlægeskoles kirugiske afdeling i 8 år. Udover det gode håndværk på klinikken er Carsten passioneret omkring digital aftrykstagning. Han har benyttet Medits intraorale scanner siden dens introduktion i starten af 2019 og har begejstret udforsket anvendelsesområderne uden for faste og aftagelige løsninger. Carsten er foredragsholder på vores Medit i700 introduktionsaften samt vores Medit modulkurser.

Tilmeld dig her

Vi demonstrerer, hvordan man kan scanne til både kroner og aftagelig protetik i samme proces

Digitale Løsninger

Medit i700 Wireless