KURSUS I AARHUS

MEDIT i700 MODUL 3

På vores tre Medit i700 modulkurser, går vi bag om de simple scanninger, der blot erstatter et konventionelt aftryk. Gennem konkrete cases vil vi guide dig igennem de vigtigste features, som scanneren og Medituniverset tilbyder. De tre moduler omhandler fast protetik, aftagelig protetik og Medit-apps. Her giver vi dig de nødvendige værktøjer og viden, så du kan udnytte scannerens muligheder bedst muligt. Kurserne er designet til dig, der ønsker at udnytte scannerens potentiale og lære at tage præcise digitale aftryk i flere sammenhænge. Så hvis du ønsker at lære mere om intraoral scanning med Medit i700, er vores modulkurser det ideelle valg for dig.

Modul 3: Medit-apps

På dette modul dykker vi ned i Medit-apps og deres anvendelse forbindelse
med Medit i700-scanneren. Medit har udviklet en række apps, der giver
mulighed for at tilføje ekstra funktionalitet til din scanner og dermed
forbedre din arbejdsgang og behandlingsproces.

OVERBLIK OVER DE MANGE APPS
På dette kursus får du overblik over de forskellige apps og de muligheder, de åbner op for. Vi kommer til at se nærmere på emner som ortosimulering, smiledesign, slidmonitorering, visualisering af bidfunktion og optagelse af funktionel okklusion, så du kan udnytte Medit i700-scanneren fuldt ud.

Yderligere ser vi på de muligheder, der er for selv at være laboratorie ifht. print af retentionsskinner, sportsskinner, overlay af forskellige scans, facescan, CBCT, scan af tænder og alveole i forbindelse med fremstilling af guideskinner til guidet kirurgi.

Bemærk: Den fysiske printproces vil ikke blive behandlet.

PÅ DETTE MODUL VIL DU LÆRE AT:

  • Foretage ortosimuleringer og få styr på optimal anvendelse
  • Bruge Smile-Design-appen og dens funktioner
  • Foretage slidmonitorering og identifikation af behov for præventiv behandling.
  • Visualisere bidfunktionen og opdage eventuelle afvigelser og ubalancer.
  • Foretage bidregistrering og optage funktionel okklusion
  • Medit-apps giver mulighed for guidet kirurgi, og hvordan denne teknologi kan minimere risikoen for komplikationer og fejl under implantatbehandlinger.
Information

DATO OG STED:
Aarhus 29. maj 2024

TIDSPUNKT:
Kl. 16.00-20.00

Elysee Dental
Bjørnholms Allé 20,
8260 Viby J

PRIS
Kr. 2.395,- inkl. moms og kursusforplejning

Foredragsholder

Carsten Lauritzen
Carsten er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet 1999, klinikejer af Tandlægehuset i Herfølge og har været tilknyttet Københavns Tandlægeskoles kirugiske afdeling i 8 år. Udover det gode håndværk på klinikken er Carsten passioneret omkring digital aftrykstagning. Han har benyttet Medits intraorale scanner siden dens introduktion i starten af 2019 og har begejstret udforsket anvendelsesområderne uden for faste og aftagelige løsninger. Carsten er foredragsholder på vores Medit i700 introduktionsaften samt vores Medit modulkurser.

Tilmeld dig her

På dette kursus får du overblik over de forskellige apps og de muligheder, de åbner op for

Digitale Løsninger

Medit i700 Wireless