KURSUS I KØBENHAVN

MEDIT i700 MODUL 2

På vores tre Medit i700 modulkurser, går vi bag om de simple scanninger, der blot erstatter et konventionelt aftryk. Gennem konkrete cases vil vi guide dig igennem de vigtigste features, som scanneren og Medituniverset tilbyder. De tre moduler omhandler fast protetik, aftagelig protetik og Medit-apps. Her giver vi dig de nødvendige værktøjer og viden, så du kan udnytte scannerens muligheder bedst muligt. Kurserne er designet til dig, der ønsker at udnytte scannerens potentiale og lære at tage præcise digitale aftryk i flere sammenhænge. Så hvis du ønsker at lære mere om intraoral scanning med Medit i700, er vores modulkurser det ideelle valg for dig.

Modul 2: Aftagelig protetik

På modul 2 beskæftiger vi os med scanninger til kompliceret aftagelig protetik, kroner og aftagelig protetik i én og samme proces, helproteser, blødtvævsregistreringer samt de muligheder, det giver for at lave stærkt forkortede behandlingsforløb med det digitale workflow.

SCAN TIL KOMPLICERET AFTAGELIG PROTETIK
Vi gennemgår scanstrategier af næsten tandløse kæber. Vi ser på, hvordan vi bevarer og evt. hæver biddet i forbindelse med scanningen samt de hjælpemidler, der sikrer korrekt scanning af bevægelig mucosa.

SCAN TIL KRONER OG AFTAGELIG PROTETIK I ÉN OG SAMME PROCES
Vi demonstrerer, hvordan man kan scanne til både kroner og aftagelig protetik i samme proces og drage fordel af de muligheder, det giver for kortere behandlingsforløb og mere effektive arbejdsgange.

SCANNING AF HELPROTESER
Vi ser på, hvordan man scanner helproteser og registrer blødtvævsaftryk for at opnå bedre pasform og komfort. Vi gennemgår forskellige metoder til registrering af relationen mellem kæberne samt bidhøjde.

PÅ DETTE MODUL VIL DU LÆRE AT:

  • Scanne til aftagelig protetik og hæve biddet i en og samme proces.
  • Scanne til både kroner og aftagelig protetik i samme proces.
  • Scanne helproteser og registrere blødtvævsaftryk for bedre pasform.
  • Gennemgå metoder til semidigital sammenbidsregistrering af tandløse kæber.
Information

DATO OG STED:
København 13. maj 2024

TIDSPUNKT:
Kl. 16.00-20.00

Elysee Dental Taastrup
Hovedgave 107, 2. sal,
2630 Taastrup

PRIS
Kr. 2.395,- inkl. moms og kursus forplejning

Foredragsholder

Carsten Lauritzen
Carsten er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet 1999, klinikejer af Tandlægehuset i Herfølge og har været tilknyttet Københavns Tandlægeskoles kirugiske afdeling i 8 år. Udover det gode håndværk på klinikken er Carsten passioneret omkring digital aftrykstagning. Han har benyttet Medits intraorale scanner siden dens introduktion i starten af 2019 og har begejstret udforsket anvendelsesområderne uden for faste og aftagelige løsninger. Carsten er foredragsholder på vores Medit i700 introduktionsaften samt vores Medit modulkurser.

Tilmeld dig her

Vi demonstrerer, hvordan man kan scanne til både kroner og aftagelig protetik i samme proces

Digitale Løsninger

Medit i700 Wireless