KURSUS I KØBENHAVN

MEDIT MODUL 1

FAST & IMPLANTATPROTETIK

Når de første kroner, broer og skinner er afleveret med succes, er der nu en chance for at lære mere og udnytte den digitale teknologi til fulde.

Vores modulkurser er designet til dig, der allerede har erfaring med at scanne (+50 cases), som ønsker at udnytte scannerens potentiale og lære at tage præcise digitale aftryk i flere sammenhænge.

På vores Medit-modulkurser, går vi bag om de simple scanninger, der blot erstatter et konventionelt aftryk. Gennem konkrete cases vil vi guide dig igennem de vigtigste features, som scanneren og Medituniverset tilbyder. Modulkurset består af to moduler, et om fast protetik og et om aftagelig protetik.

På første modul fokuserer vi på scanning til fast protetik, store broer, implantater samt snorkeskinner og tandbeskyttere som kræver præcisionsskanninger.

KRONER UNDER EKSISTERENDE PROTESTER
Vi vil også se på scanninger af kroner under eksisterende protester samt registrering til bidhævninger og funktionel okklusion.

IMPLANTATLØSNINGER
Vi gennemgår, hvordan man scanner til implantatbehandlinger, herunder særlige udfordringer, scanstrategier og forbindelse af scanbodies. Der vil være fokus på at opnå den bedst mulige scanning og minimere eventuelle fejl og usikkerheder.

BRUG AF FORSKELLIGE LAG AF SCANNINGER
Vi vil gå i dybden med forskellige lag og overlappende scanninger, ekstra modeller og facescans for at opnå større præcision og detaljegrad.

INTRODUKTION TIL MEDITS SMILEDESIGN APP
Yderligere vil kursisterne blive introduceret til Medits Smiledesign app, som er en avanceret applikation til design af smil og visualisering af de æstetiske resultater.

PÅ DETTE MODUL VIL DU LÆRE AT:

  • Bruge forskellige scanningslag for større præcision og detaljegrad.
  • Scanne kroner under eksisterende proteser.
  • Scanne til implantater.
  • Registrere til bidhævning og funktionel okklusion.
Information

DATO OG STED:
København 23. september

TIDSPUNKT:
Kl. 16.00-20.00

Elysee Dental Taastrup
Hovedgave 107, 2.sal,
2630 Taastrup

PRIS
Kr. 2.395,- inkl. moms og kursus forplejning

Foredragsholder

Carsten Lauritzen
Carsten er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet 1999, klinikejer af Tandlægehuset i Herfølge og har været tilknyttet Københavns Tandlægeskoles kirugiske afdeling i 8 år. Udover det gode håndværk på klinikken er Carsten passioneret omkring digital aftrykstagning. Han har benyttet Medits intraorale scanner siden dens introduktion i starten af 2019 og har begejstret udforsket anvendelsesområderne uden for faste og aftagelige løsninger. Carsten er foredragsholder på vores Medit i700 introduktionsaften samt vores Medit modulkurser.

Tilmeld dig her

Der vil være fokus på at opnå den bedst mulige scanning og minimere eventuelle fejl og usikkerheder.

Kursus

Kontakt os

Har du et spørgsmål til os, eller ønsker du, at vi kontakter dig – så udfyld venligst formularen nedenfor.

Hvordan vil du gerne kontaktes? *(Required)