KURSUS I KØBENHAVN

GRATIS INTRODUKTIONSAFTEN TIL MEDIT SCANNERE

Oplev fordelene ved digitalisering på klinikken

Fordelene ved at arbejde digitalt på klinikken er mange. Med en intraoral scanner kan du spare tid på aftrykstagning og opnå mere præcise og pålidelige resultater. Overvejer du at arbejde mere digitalt på din klinik, eller er du på udkig efter en ny scanner, så kom med på denne gratis introduktionsaften, og bliv introduceret til intraoral scanning med Medit.

PRØV SELV SCANNEREN – OG BLIV OVERBEVIST
Vores konsulenter og tandlæge Carsten Lauritzen introducerer dig til det digitale workflow. Carsten vil dele sine erfaringer og tips til optimering af digitale scan. Du vil desuden selv få mulighed for at prøve scanneren og få en fornemmelse af dens imponerende præcision og brugervenlighed.

Information

DATO OG STED:
København 2. december 2024

TIDSPUNKT:
Kl. 17.00-19.30

Elysee Dental Taastrup
Hovedgave 107, 2.sal,
2630 Taastrup

PRIS
Gratis (no-show fee kr. 500,-)

Tilmeld dig her

OM UNDERVISEREN

Carsten Lauritzen

Carsten er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet 1999, klinikejer af Tandlægehuset i Herfølge og har været tilknyttet Københavns Tandlægeskoles kirurgiske afdeling i 8 år. Han har benyttet Medits intraorale scanner siden dens introduktion i starten af 2019 og har begejstret udforsket anvendelsesområderne inden for faste og aftagelige løsninger. Carsten er foredragsholder på vores Medit-introduktionsaften og modulkurser.

Image

Dette betyder større tilfredshed hos dine patienter og øget effektivitet på klinikken.

Digitale Løsninger

Medit i700 Wireless