KURSUS I VEJLE

FORMA INJEKTION TEKNIK

Hands-on kursus om injection moulding

Arbejder du med slidbehandling og bygger du tænderne op i fri hånd, så kan du effektivisere behandlingerne ved at arbejde ud fra den nøje tilrettelagte F.I.T.-arbejdsgang. Med Forma Injektion Teknik – Elysee Dentals alt-i-en injektion moulding løsning – slipper du for at skulle lave dine kommende slidcases i fri hånd.

På dette kursus introduceres du til F.I.T.-konceptet, når tandlæge Mathias Hauberg og produktchef Rikke Kjøge gennemgår det analoge og digitale workflow fra A-Z. Dette kombineres med nogle af de mange slidcases fra Mathias’ hverdag hos Tandlægerne Kold i Herning. Derudover klarlægges, hvad laboratoriet har brug for fra tandlægens side, så det bliver et godt forløb og et flot slutresultat både for dig som behandler og for patienten.

Mathias gennemgår et udvalg af egne F.I.T. cases og deler ud af tips og tricks fra tandlægens perspektiv. Han forklarer, hvad du bør være særligt opmærksom på, når du laver fx en bidhævning, en svær eller let slidcase. Derudover giver Mathias dig indblik i, hvordan han bruger Smiledesign som et kommunikationsredskab og designprogram både over for patienten og laboratoriet.

Sidste halvdel af kurset består af en hands on-session, hvor du selv kan afprøve konceptet, når vi sammen vil guide dig igennem workflowet fra start til slut. Her får du mulighed for at lave genopbygninger af 4 tænder i fronten og 4 tænder i sideregionen.

Alle nødvendige materialer til hands on-delen stilles til rådighed, herunder komposit som sponsoreres af GC. Du kan med fordel medbringe egne lupbriller, specialinstrument og sonde – hvis du ønsker at benytte sådanne.

Målsætningen for kurset er, at du føler dig klædt på til at påbegynde en F.I.T.-case, når du møder ind på klinikken dagen efter. Har du brug for vejledning er du altid velkommen til at kontakte os – så ring 73 404 404

Information

DATO OG STED:
Vejle 10. oktober 2024

Hotel Hedegaarden
Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle

TIDSPUNKT:
Kl. 16.30-20.30

PRIS
Kr. 2.995,- inkl. moms
og let kursusforplejning

OM UNDERVISERNE

Rikke Kjøge Johansen & Mathias Hauberg

Rikke afholder vores kurser i Danmark. Hun er uddannet tandplejer, har arbejdet som underviser på Tandlægeskolen i Aarhus, er foredragsholder og produktchef hos Elysee Dental.

Mathias er tandlæge hos Tandlægerne Kold i Herning og er erfaren F.I.T behandler. Han specialiserer sig i helhedsorienteret tandbehandling med fokus på æstetik og funktion. Hans ekspertise omfatter digital planlægning og kommunikation for guidet implantatbehandling og andre procedurer.

Image

Tilmeld dig her

Dermed sikrer man fuld kontrol over de approksimale kontaktpunkter og en perfekt okkusion.

Tandregulering, tandblegning og genopbygning

F.I.T. Forma® Injektion Teknik