KURSUS I AARHUS

FORMA INJEKTION TEKNIK

Hands-on kursus om injection moulding

Optimér dit faglige potentiale med Forma Injektion Teknik

Vil du revolutionere din praksis inden for slidbehandling og opbygning af tænder?

Vores hands-on kursus om injection moulding giver dig nøglen til at effektivisere dine behandlinger med den banebrydende F.I.T.-arbejdsgang.
Med vores Forma Injektion Teknik får du en alt-i-en injektion moulding løsning, der eliminerer behovet for manuel arbejdskraft.

På dette kursus vil tandlæge Mathias Hauberg og produktchef Rikke Kjøge guide dig igennem det analoge og digitale workflow fra A-Z.
Du vil dykke ned i reelle slidcases fra Mathias’ praksis hos Tandlægerne Kold i Herning og lære, hvordan du kan optimere samarbejdet med laboratoriet for at opnå fremragende resultater både for dig og dine patienter.

Mathias deler ud af sine egne F.I.T. cases og afslører værdifulde tips og tricks fra en tandlæges perspektiv.

Han vil guide dig i at mestre udfordrende opgaver som bidhævninger og komplekse slidcases. Derudover vil Mathias vise dig, hvordan du bruger Smiledesign som et kraftfuldt kommunikations- og designværktøj både i patientmøder og i samarbejdet med laboratoriet.

Anden del af kurset giver dig mulighed for at omsætte din viden i praksis. Du vil aktivt deltage i en hands-on session, hvor vi guider dig gennem hele workflowet fra start til slut. Her får du mulighed for at rekonstruere 4 tænder i fronten og 4 tænder i sideregionen.

Vores mål med kurset er at gøre dig selvsikker nok til at tage fat på en F.I.T.-case allerede den næste dag på din klinik.
Har du spørgsmål at hjælpe dig på tlf. 73 404 404.

Tilmeld dig nu og vær med til at forme fremtiden for din praksis!

Information

 • DATO OG STED:

  Aarhus 18. april 2024

 • LOCATION

  Elysee Dental
  Bjørnholms Allé 20,
  8260 Viby J

 • TIDSPUNKT:

  Kl. 16.30-20.30

 • PRIS

  Kr. 2.995,- inkl. moms
  og let kursusforplejning

 • UNDERVISERNE:

  Rikke Kjøge Johansen & Mathias Hauberg

Objectives

 • Vil du revolutionere din praksis inden for slidbehandling og tandrestaurering?

 • Strømlin dine behandlinger med det banebrydende F.I.T.-workflow.

 • Få en alt-i-en sprøjtestøbningsløsning, der eliminerer behovet for manuelt arbejde.

 • Lær af rigtige F.I.T.-cases, og få tips og tricks fra en tandlæges perspektiv.

 • Du kommer til at deltage aktivt i en hands-on-session, hvor vi guider dig gennem hele arbejdsgangen fra start til slut.

 • Vores mål med kurset er at gøre dig selvsikker nok til at tage fat på en F.I.T.-case allerede den næste dag på din klinik.

Tilmeld dig her

OM UNDERVISERNE

Rikke Kjøge Johansen & Mathias Hauberg

Rikke er vores erfarne underviser i Danmark. Hun er uddannet tandplejer, har undervist på Tandlægeskolen i Aarhus, og er en eftertragtet foredragsholder samt produktchef hos Elysee Dental.

 

Mathias er en dygtig tandlæge hos Tandlægerne Kold i Herning og har en omfattende erfaring med F.I.T. behandlinger. Han specialiserer sig i helhedsorienteret tandbehandling med særligt fokus på æstetik og funktion. Mathias er ekspert i digital planlægning og kommunikation for guidet implantatbehandling samt andre avancerede procedurer.

Image

Dermed sikrer man fuld kontrol over de approksimale kontaktpunkter og en perfekt okkusion.

Tandregulering, tandblegning og genopbygning

F.I.T. Forma® Injektion Teknik