Flere og flere tandlæger forstår nu fordelene ved digitale proteser som EVO FUSION. Brugen af de unikke Lo Russo retraktorer og den tilknyttede scanningsstrategi skaber gode resultater.

 

Indtil for nylig var den digitale protese kun virkelig digital på produktionsområdet. På laboratoriet var hele produktionsprocessen allerede digitaliseret, hvilket fører til en stærkere, bedre passende protese. Imidlertid anvendte man stadig analog aftryk,  fordi den bløde slimhinde, bevægelige dele, især i underkæben, er vanskelige at scanne. At scanne et konventionelt aftryk med en IOS var den “digitale” mulighed. Takket være Lo Russo retraktorerne kan en tandløs kæbe nu scannes i en passiv tilstand. Individuelle skeer og aftryk er fortid.

 

Er du nysgerrig på, hvordan tandlæge Dr. Jonas-Peeters behandlede sin patient med EVO Fusion og Lo Russo Retractors? Læs vores EVO Fusion & Lo Russo Retractors caserapport og få et godt indblik i behandlingen, arbejdsgangen og oplevelsen for både patient og behandler. Udfyld formularen nedenfor!

 

Kunne du tænke dig at deltage i en caserapport? Så hører vi meget gerne fra dig. Kontakt din dentalkonsulent eller ring 73 404 404.

Udfyld denne formular og få adgang til caserapporten

Læs mere om EVO

Mere info