KURSUS I KØBENHAVN

BEHANDLING AF SNORKEN OG SØVNAPNØ

Et praktisk orienteret kursus med mulighed for hands-on

Mere end en tredjedel af den danske befolkning snorker sig igennem natten. Søvnløshed, tab af koncentration og hovedpine er nogle af konsekvenserne, hvis søvnen er forstyrret af snorken eller obstruktiv søvnapnø. Snorkeskinner kan formindske snorken og mild til moderat søvnapnø.

Vi gennemgår en bred vifte af snorkeskinner, heriblandt Respire-snorkeskinner fra Whole You™. Vi belyser indikationsområder samt fordele og ulemper ved de forskellige typer af snorkeskinner, som Elysee Dental tilbyder. Vi kortlægger patienttyper og vejleder i, hvordan man identificerer snorkeproblemer hos patienter. Vi kommer ligeledes ind på hvorfor søvn er vigtig for vores krop og livskvalitet

Vi introducerer og demonstrerer det praktiske bidregistreringsværktøj Airway Metrics, som udmærker sig ved at identificere både den optimale vertikale og horisontale dimension for henholdsvis bidhøjde og protrusion. Desuden kan man med Airway Metrics også tydeliggøre snorkeskinnens virkning, hvilket giver patienten mulighed for at opleve snorkeskinnens forventelige effekt og give informeret samtykke til behandlingen.

Slutteligt kommer vi med tips og tricks til aftrykstagning og bidregistrering i protruderet leje. Har du brug for vejledning er du altid velkommen til at kontakte os – så ring 73 404 404

Information

DATO OG STED:
København 7. november 2024

Scandic Hvidovre
Kettevej 4,
2650 Hvidovre

TIDSPUNKT:
Kl. 16.30-20.00

PRIS
Kr. 1.995,- inkl. moms
og let kursusforplejning

OM UNDERVISEREN

Rikke Kjøge Johansen

Rikke er uddannet tandplejer og har arbejdet som underviser på Tandlægeskolen i Aarhus. Hun har mange års erfaring fra branchen og er produktchef hos Elysee Dental.

Image

Tilmeld dig her

Skinner

Snorkeskinner