Nyhed

Ny EVO Fusion brochure

EVO Fusion er en serie af digital producerede proteser, der er produceret med den nyeste teknologi og materialer. EVO Fusion proteser giver tandlæger maksimal frihed og kontrol over produktionen af aftagelige hel og del-proteser. Digitale produktionsprocesser resulterer i højere præcision, samt færre behov for patientaftaler. Materialer af høj kvalitet og eliminering af manuelle fejl sikrer en bedre pasform for patienterne. Automatisk gemte patientdata gør det muligt at fremstille identiske kopiproteser hurtigt og nemt. EVO Fusion proteser er en digital og professionel tilføjelse til den kliniske arbejdsgang, med forudsigelige resultater og pålidelig præcision.

Læs også om EVO Fusion Partiel og Hybrid

Den nye EVO Fusion brochure er blevet opdateret med information om to nye produkter: en EVO Fusion partiel protese og EVO Fusion hybridprotese. Både partielle og hybridproteser har nu fået forbedrede kvaliteter og design, der giver patienterne endnu bedre muligheder for at opnå en naturlig og funktionel protese.

Fordele ved EVO Fusion proteserne:

  • Hele produktionsprocessen er digital. Det betyder at den er forudsigelig, præcis, konsistent og reproducerbar. Ved at bruge materialer af højere kvalitet og eliminere eventuelle manuelle fejl, har EVO FUSION Proteserne en bedre pasform.

  • For at sikre reproducerbarheden af proteserne gemmes patientspecifikke data automatisk. Det betyder, at en identisk kopiprotese kan fremstilles hurtigt og nemt.

  • Behov for færre patientaftaler.

Download brochuren her

Læs mere om fremtiden for hel-og delproteser.

Læs brochuren her