Hør forelæsere fortælle om udviklingen indenfor digital tandpleje

Se interviews med vores Think Digital forelæsere, hvor de taler om tandplejens fremtid og den teknologiske udvikling.

Med hurtig udvikling inden for materialevidenskab og integrationen af ​​kunstig intelligens i behandlingsplanlægning og patientpleje gennemgår dentalbranchen en transformation. Vores foredragsholdere var ivrige efter at give et indblik i de nye tendenser og udfordringer inden for området.

På symposiet delte tandlæger, ortodontister, forskere og brancheeksperter deres tanker om kompleksiteten og mulighederne i fremtidens tandpleje.

Philippe Nuytens – All-on X

“ALL-ON-X” fuldkæbebroer på implantater er en ofte brugt løsning til edentuløse patienter, der ønsker en fast protese. Klassisk set anvendes 4 eller 6 implantater, hvor broen skrues fast på multi-unit abutments. For at anvende en pålidelig digital arbejdsproces foreslår vi at kombinere intraoral scanning (IOS) med en ekstra oral scanning.

Roeland De Paepe – Hvad indebærer det for en tandlæge at gå digitalt?

Gør det dig til en digital tandlæge at eje en intraoral scanner? Det er blot begyndelsen. Ægte digital tandpleje indebærer brug af en intraoral scanner, digital oprettelse af sager og kommunikation via digitale platforme med laboratorier, kolleger og partnere. Det inkluderer den digitale udførelse af behandlinger – fra digital behandlingsplanlægning med DSD-værktøjer og brug af platforme som TrioClear™ til CAD/CAM-produktion, alt sammen noget der understøttes hos Modern Dental i Kina.

Patrick Oosterwijk – TrioClear™ & F.I.T.

I dag er en stadig mere populær tilgang til tandregulering og blegning og kompositfyldninger (Align-Bleach-Composit – ABC) teknikken. Dette er en hurtig og billigere løsning for patienter, der ønsker at rette og blege deres tænder. Først fokus på justeringen, derefter blege elementerne, indtil din patient har den ønskede tandfarve, og afslut det derefter med Forma® Injection Technique (F.I.T.).

Ruud Sips – RAYFace

RAYFaces avancerede teknologi og innovative design bringer en ny grad af effektivitet, præcision og komfort til behandlingsprocessen, og tilbyder patienter og tandlæger en optimeret oplevelse.

Think Digital EU-Roadshow 

Think Digital EU-Roadshow

Kom med til Think Digital European Roadshow, hvor innovation og tandpleje mødes i den digitale tidsalder!

Efter succesen med Think Digital-eventet i Dongguan i april 2024, lancerer Modern Dental Europe og Elysee Dental nu et europæisk roadshow. Roadshowet vil besøge store byer i Europa, herunder Rom, Paris, Amsterdam, London, Köln og København. Hvert event vil være skræddersyet til at adressere lokale udfordringer og muligheder.

At have en intra-oral scanner gør dig ikke nødvendigvis til en digital tandlæge. Vi vil gerne forklare vores digitale historie og tankegang. Vi tror på, at digital tandpleje vil forbedre behandlingsresultater, forbedre minimal invasivitet, gøre vanskelige behandlinger nemmere og gøre god tandpleje tilgængelig.

Roadshowet vil fungere som en platform for at fortsætte de diskussioner, der blev startet ved Think Digital-eventet i Dongguan i april 2024, med workshops og seminarer, der går i dybden med specifikke aspekter af digital tandpleje.

Think Digital EU-Roadshow kommer til Danmark den 23. november