Ny TrioClear e-læring for tandlæger og tandplejere ude nu!

Få styr på aligner-behandlingen med vores nye TrioClear™ e-læringsmodul-kursus til tandlæger og tandplejere. E-læringsmodul-kurset består af seks moduler, der dækker alt fra udvælgelse af cases til udfordringer og løsninger i forbindelse med fx efterjusteringer og fastholdelse. Efter at have gennemført og bestået den endelige prøve, vil du modtage et kursusbevis, der illustrerer din ekspertise inden for TrioClear™-behandlinger.

1. Basis modulet – en orto-opfrisker: Opfrisk din viden med dette modul, der lægger en solid bund af ortodontiske færdigheder.

2. Modul 1 – valg af cases og dokumentation: Få styr på hvordan du udvælger de rigtige cases og foretager effektiv dokumentation af de ortodontiske behandlinger

3. Modul 2 – bestilling: Trin-for-trin vejledning i bestilling på TrioClear™ platformen.

4. Modul 3 – behandlingstrin og patientaftaler: – Få indblik i de forskellige trin i behandlingen, placering af attachments, IPR og afholdelse af effektive opfølgende patient-aftaler.  Hvad skal du fortælle under konsultationerne?

5. Modul 4 – fejlfinding og problemløsning: Lær at identificere og håndtere eventuelle udfordringer, der kan opstå under behandlingen.

6. Modul 5 – afslutning, efterjustering og retention: Få styr på de afsluttende trin i behandlingen, identificér behov for efterjustering og bliv skarp på retentionsprocedurer.

7. Test: Test din viden! Tag vores afsluttende test og få tilsendt et flot TrioClear™diplom, som bevis for din færdighed inden for ortodonti og TrioClear™ behandlinger.

Denne e-læring giver dig en dybdegående forståelse af ortodontiske behandlinger med clear alignere, og klæder dig på til at tilbyde TrioClear™ behandlinger på din klinik.