TRIOCLEAR™ IDESIGN 2.0

Gør dig klar til nogle banebrydende nye funktioner i TrioClear iDesign 2.0. Disse funktioner er med til at gøre en behandlingsplan så effektiv og personlig som muligt. Nedenfor vil vi vise dig funktionerne og forklare formålet med hver funktion. Se videoen om de nye funktioner her.

Den nye iDesign 2.0-opdatering nu er tilgængelig. En af de vigtigste funktioner er integrationen af RAYFace i TrioClear™, hvilket giver dig mulighed for at udføre aligner-behandlinger der tager højde for ansigtetsform. Du vil modtage en simulation baseret på din indsendte ansigtsscanning, hvilket er ideelt for at se, hvordan det endelige resultat vil se ud i forhold til patientens ansigtstræk.

Når der overføres en CBCT-fil, giver TrioClear™ iDesign 2.0 rod- og knoglevisualisering. Dette kan gøres i kombination med RAYFace eller separat. Du kan se, hvordan rødderne af hvert element ændrer sig under behandlingen, et kraftfuldt værktøj, der i høj grad hjælper i præ-restorative behandlinger. Ved at visualisere knoglestrukturen kan du sikre dig at bevægelserne er sikre.

Midtlinje og Okklusalplan
Gør det let at fastslå korrekt kæbejustering og sikre, at midten er parallel med ansigtet. Giver visuel bekræftelse af justeringen til præcis behandlingsplanlægning.

Næste funktion er Bevægelsesvanskelighedsindikatoren ( Movement Difficulty Indicator MDI). Du vil nu se en rød prik og en gul prik; hvis bevægelsen er mindre forudsigelig med clear alignere kan du overveje at bruge attachments eller elastikker. Her får man en enestående præcision i planlægningen af tandbevægelser, så hver tand er præcist justeret. Tandbevægelsen justeres problemfrit i flere planer.

Håndtér en bred vifte af ortodontiske udfordringer og opnå optimale resultater på alle dimensioner af tandregulering. Visualiser og analyser tandbevægelsesdynamikken i realtid og opnå indsigt i behandlingsforløbet og potentielle justeringer.

Overbid og dybt bid
En anden nyttig funktion, der måler overbid og dybt bid på den oprindelige og originale plan. Vurder de oprindelige og planlagte værdier for præcis behandlingsmontorering

Kombineret visning
Se og interagér med simulationer fra fem forskellige vinkler samtidigt. Få et godt indblik i behandlingsforløbet og de nødvendige justeringer.

Del behandlingsplanen med din patient via QR-kode.

Patienter kan nemt se deres plan øget engagement og forståelse.

Med TrioClear™’s nye iDesign-funktioner har behandlingsplanlægning og kommunikation med patienter aldrig været nemmere.