Søgefelt

23.01.2018

Digitalt Smil Design med Elysee Dental - Aarhus

Plandent/Dentronics kursuslokaler - Aarhus
Sommervej 9
8210 Aarhus V

Bliv introduceret for mulighederne og fordelene ved digitalt smil design med Elysee Dental

Sted

Bliv introduceret for DSD konceptet
På dette kursus introduceres du for mulighederne og fordelene ved DSD, med særligt forkus på arbejdsgangen i forbindelse med Elysee Dentals DSD-service. Kursets ambition er, at alle deltagere straks vil kunne benytte Elysee Dentals DSD-service den følgende mandag. Den digitale arbejdsgang er ikke betinget af et digitalt aftryk, men det gør den meget hurtigere og enklere. Derfor har vi inviteret repræsentanter fra Plandent til at demonstrere et udvalg af Plandents intraorale scannere.

Digital visualisering af behandling
Digitalt Smil Design (DSD) giver dig en unik mulighed for at give din patient et visuelt indtryk af slutresultatet af en planlagt behandling inden denne igangsættes. DSD kan være et godt værktøj i forbindelse med at sikre tydelig patientkommunikation samt forventningsafstemning i forbindelse med større behandlinger. DSD giver dig mulighed for inkludere patienten i den æstetiske planlægning, og således øge sandsynligheden for at slutresultatet matcher patientens ønsker.

Spar tid - uddelegér den digitale visualisering til laboratoriet
Traditionelt set er DSD tidskrævende for tandlægen og dermed omkostningsfuldt for patienten. Med Elysee Dentals DSD-service tilbyder vi dig nu en tidsmæssig og økonomisk overkommelig løsning, som meget let kan integreres i den normale arbejdsgang på klinikken. Med DSD kan digitale designforslag let deles, og kommunikationen mellem tandlæge og laboratorie bliver væsentligt forenklet.

Lave omkostninger
På grund af de lave omkostninger forbundet med Elysee Dentals enkle og ikke-tidskrævende DSD-service (2.350 kr. per sag) kan tandlæger nu give en langt større gruppe af patienter muligheden for en innovativ DSD planlægning.

 

Sted
Aarhus
 

Dato
23. januar 2018
 

Tid
kl. 17.00-20.30
 

Underviser
Patrick Oosterwijk
 

Sprog
Undervisningen vil foregå på engelsk
 

Kursusbevis
2 timers kursusbevis uddeles
 

Pris
Deltagerpris for kurset inkl. let bespisning er kun 500 kr. inkl. moms p.g.a. det kommercielle indslag.

 

Programa

Plandent/Dentronics kursuslokaler - Aarhus
Sommervej 9
8210 Aarhus V

Underviser

Patrick Oosterwijk

Tilmeld dig

Rækkefølge