Søgefelt

TANDKLINIKKENS HJÆLP TIL SNORKERE - Nyborg

Praktisk orienteret snorkeskinnekursus med gennemgang af diverse snorkeskinner, bidregistrering og aftrykstagning.

Om kurset

En tredjedel af den danske befolkning lider af snorken i større eller mindre grad. Søvnløshed, tab af koncentration, træthed og hovedpine er nogle af de konsekvenser, der kan opstå, hvis søvn er forstyrret af snorken og obstruktiv søvnapnø.
Snorkeskinner kan i mange tilfælde eliminere, eller formindske snorken og søvnapnø. Deres formål er at øge svælgvolumen og åbne luftvejene under søvn og derved forebygge vibrationerne af svælgvæggen, som resulterer i snorken.

Udvalget af snorkeskinner på det danske marked er stort. På dette kursus vil tandtekniker Elisabeth Parkin Broe belyse indikationsområder, fordele og ulemper ved en række af de forskellige typer af snorkeskinner. Elysee Dentals nye sortiment af ”Respire” snorkeskinner vil blive introduceret med alle de muligheder for tilpasning og justering, som de giver mulighed for.

Tandlæge Helle Torp vil kortlægge patienttyper og vejlede i, hvordan man kan identificere snorkeproblemer hos nuværende patienter. I fællesskab vil Elisabeth Parkin Broe og Helle Torp demonstrere og komme med tips og tricks til aftrykstagning og bidregistrering i protruderet leje. Slutteligt eksemplificerer Helle Torp behandling med snorkeskinner med en række eksempler på tilbagemeldinger fra patienter i hendes egen praksis.

 

Tid: kl. 17.30-21.00

Pris: Kr. 1.295,- inklusive let bespisning

Kursusbevis: Kursusbevis på 2,5 timer uddeles

Sted

Nyborg Strand
Østerøvej 2
5800 Nyborg

Underviser

Helle Torp og Elisabeth Parkin Broe