Søgefelt

23.04.2018

TANDKLINIKKENS HJÆLP TIL SNORKERE

Aarhus - Restaurant Martino
Marselisborg Havnevej 46B
8000 Aarhus C

Kursus med fokus på Respire Snorkeskinner

Om kurset

Som praktiserende tandlæge er der i det daglige mange ting at tage stilling til. Udvalget af snorkeskinner på det danske marked er stort, og det kan til tider føles som en jungle at skulle navigere i. Derfor vælger mange tandlæger ofte at arbejde med et enkelt eller få kendte mærker, som de bliver fortrolige med. Ulempen er, at mange mærker ofte kun har et eller to forskellige design - men kan du placere alle dine patienter i to kategorier?

Det tror vi ikke, at man kan, fordi der er så mange forskellige patienter med forskellige problemer, som alle kræver en optimal løsning.

Vores nye Respire snorkeskinnesortiment består af ikke mindre end seks forskellige varianter, plus muligheden for at justere protrusionen - men hvad er forskellene mellem de forskellige snorkeskinner? Hvilken type patient skal benytte hvilken snorkeskinne?

På dette kursus vil David Walton, CEO og udvikler af Respire, give dig svar på disse spørgsmål. David gennemgår de forskellige Respire snorkeskinner, forklarer forskellene mellem snorke- og søvnapnøpatienter, samt hvordan du kan identificere snorkeproblemer hos dine nuværende patienter. Derudover vil han give en gennemgang af aftrykstagning og bidregistrering i protruderet leje.

 

Praktisk information
 

Dato:
23. april 2018

Tidspunkt:
Kl. 17.30-20.30

Pris:
Kr. 595,- inklusive let bespisning

Sprog:
Undervisningen foregår på engelsk

Kursusbevis:
Kursusbevis på 2 timer uddeles
 

Tilmeldingsfrist:
Tilmelding senest den 16. april 2018

 

Sted

Aarhus - Restaurant Martino
Marselisborg Havnevej 46B
8000 Aarhus C

Underviser

David Walton

Tilmeld dig

Rækkefølge